Lid worden

Inschrijven voor leren zwemmen

ZIOG hanteert een wachtlijst voor leren zwemmen waarop u zich kunt inschrijven. 
Kinderen zullen worden opgeroepen vanaf 5 jaar, op grond van hoe lang men op de wachtlijst staat en op basis van beschikbare plekken in de zwemgroepen.
De wachtlijstduur voor leren zwemmen bedraagt ca. 2 jaar.

Indien er plek is in een groep krijgt u bericht alvorens u kunt komen deelnemen aan de lessen.

Totdat er plaats is om te leren zwemmen kan er deelgenomen worden aan ouder-en-kind zwemmen. Uitsluitend voor het kind wordt contributie betaald, de begeleidende ouder mag gratis mee naar binnen.
Er wordt geen les gegeven, de ouder speelt zelf met het kind met het in het water aanwezige speelgoed dan wel zelf meegebrachte speelgoed.
Natuurlijk is er wel toezicht aanwezig.
Er is geen minimum leeftijd waarop een kind deel kan nemen aan ouder-en-kind zwemmen. Zodra het kind ingedeeld is bij zwemles, vervalt het recht op ouder-en-kind zwemmen.
Ouder-en-kind zwemmen is op zondagmorgen tussen 8:00 - 9:00 uur. Binnen dit tijdsbestek is het vrij om te komen en gaan naar eigen inzicht.

 

Overige lessen bij ZIOG

Verder geeft ZIOG de volgende lessen:

Op zondagmorgen:

Diploma A, B en C. Instroom van buiten ZIOG is mogelijk, maar vooraf zal altijd een niveaubepaling plaatsvinden om te bepalen bij welk diploma meegetraind kan worden. Bezit van bijv. diploma B betekent dus niet automatisch dat er bij C meegetraind kan worden. Nieuwe groepen starten 26 augustus 2018. Voor tijden zie onder zwemmen --> zwemgroepen.

Vaardigheid 1, 2 en 3. Ook hier zal vooraf een niveaubepaling plaatsvinden. Nieuwe groepen starten 26 augustus 2018. Voor tijden zie onder zwemmen --> zwemgroepen.

Snorkelen Envoz 1 en 2 en NOB-A, -B en -C. Ook hier zal vooraf een niveaubepaling plaatsvinden. Nieuwe groepen starten 26 augustus 2018. Voor tijden zie onder zwemmen --> zwemgroepen.

Trimzwemmen, vrij zwemmen en baantjes zwemmen. Ten minste in bezit van diploma A. Voor trimzwemmen minimum leeftijd 14 jaar. Instroom in overleg.
10:00 - 10:30 uur trimzwemmen, 2 niveau's.
10:30 - 11:00 uur vrij zwemmen en baantjes zwemmen.

Op maandagavond:

Zwemles voor volwassenen, trimzwemmen, aquatraining en baantjes zwemmen. Ten minste in bezit van diploma A. Voor trimzwemmen minimum leeftijd 14 jaar. Instroom in overleg.
21:15 - 22:15 uur zwemles volwassenen (geen diploma vereist).
21:15 - 21:45 uur aquatraining.
21:45 - 22:15 uur trimzwemmen, 2 niveau's.
22:15 - 23:00 uur baantjes zwemmen.

Op vrijdagavond: 

Aquatraining en baantjes zwemmen. Ten minste in bezit van diploma A. Voor trimzwemmen minimum leeftijd 14 jaar. Instroom in overleg.
19:00 - 19:45 uur aquatraining (vol)
20:00 - 20:45 uur aquatraining
19:00 - 21:00 uur baantjes zwemmen

Afmelden

U kunt zich afmelden door het afmeldformulier te downloaden en op te sturen naar de Ledenadministratie
Kalender
Geen kalenderitems gevonden
Terug naar boven