Nieuws

Vacature Wachtlijst/Ledenadministratie

30 december 2018 door -

Udense zwemvereniging ZIOG is een vereniging waarbij plezier in het zwemmen voorop staat.
Het is een vereniging die gedragen wordt door uitsluitend vrijwilligers, die met plezier en passie hun vak verstaan. De kaderleden zijn geschoold tot zwemleider zwemABC of gelijkwaardig of zijn hiervoor in opleiding. ZIOG heeft als doel de zwemveiligheid van de kinderen en volwassenen die bij ZIOG zwemmen op een zo hoog mogelijk niveau te brengen.
ZIOG is de enige zwemlesaanbieder in Uden die gelicentieerd is tot het mogen examineren en uitreiken van de diploma's van de Nationale Raad Zwemveiligheid.
 

Binnen ZIOG komt met ingang van 1 juli 2019 de functie van wachtlijst/ledenadministrateur m/v vacant.
 

In deze functie beheer je de wachtlijst- en ledenadministratie, heb je contact met mensen (voornamelijk per mail) die zich aanmelden voor zwemles dan wel informatie willen hebben over de vereniging, de mogelijkheid tot zwemlessen binnen de vereniging en de wachtlijstduur per zwemdiscipline binnen de vereniging. Je staat daarbij in nauw contact met de Technische Commissie en de Coördinator ZwemABC van ZIOG.
Verder ben je intermediair tussen Ons-Welzijn, Stichting Leergeld Maas en Leijgraaf, gemeente Uden en het JSF (Jeugdsportfonds) voor het aanvragen van contributiebetaling door het JSF voor kinderen waarvan ouders onvoldoende draagkrachtig zijn om zelf de zwemlessen te kunnen betalen.
Op dit moment worden ook de maandelijkse contributiegelden door de wachtlijst- en ledenadministratie geïnd, als gedelegeerde verantwoordelijkheid van de penningmeester van ZIOG.
 

Waarnaar is ZIOG op zoek?
 

Naar jou!
 

Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau.
Je bent accuraat.
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
Je bent ermee bekend dat vrijwillig niet vrijblijvend betekent en draagt dat ook uit.
Ervaring met het ZwemABC/kennis van de overkoepelende organisatie NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid) is een pre.
 

Wat heeft ZIOG jou te bieden?
 

Een kleinschalige vereniging met enthousiaste vrijwilligers.
Een telefoon in bruikleen.
Een laptop in bruikleen.
Een gratis lidmaatschap.
1x per jaar een medewerkersfeest.
 

Heb je interesse gekregen in deze functie en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Manon van Duijn via wachtlijst@ziog.nl.

Aanmelden voor deze functie kan door je CV te sturen naar bestuur@ziog.nl. 
Er blijken problemen te zijn rondom het ontvangen van mails die wij versturen, met name in Hotmail/Live -mailaccounts. Hotmail… Meer >
 
www.ziog.nl

Licentie zwem ABC

24 september 2017
    Wij bieden het enige echte Zwem-ABC   In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma… Meer >
 
www.ziog.nl

Woordje van de voorzitter

31 augustus 2017
  Beste leden, Als u dit leest hebt u ingelogd op de vernieuwde website van ZIOG.  De lancering hiervan ging sneller… Meer >
 

Nieuwe website!

16 juni 2017
Zoals jullie zien hebben we een nieuwe website! Dit is onderdeel van een grote verbeterstap die we maken om ZIOG klaar te maken voor… Meer >
 
 
 
Terug naar boven