Nieuws

Woordje van de voorzitter

31 augustus 2017 door -
www.ziog.nl

 

Beste leden,

Als u dit leest hebt u ingelogd op de vernieuwde website van ZIOG.  De lancering hiervan ging sneller als dat we als bestuur hadden verwacht. Hierdoor was het voor jullie als leden en ouders van leden niet altijd duidelijk. In de laatste maanden van het zwemseizoen ging met het doorgeven van het proef- en diplomazwemmen niet helemaal vlekkeloos. Onze excuses voor dit ongemak.

In de vakantiemaanden hebben we, bestuur, TC en wachtlijstadministratie, heel hard gewerkt om de website maar ook het hele leerlingvolgsysteem goed op orde te krijgen. Met behulp van tablets kunnen wij als lesgevers eenvoudig aan het bad de vorderingen van onze leerlingen ingeven in het leerlingvolgsysteem. Dit leerlingvolgsysteem biedt u dadelijk de mogelijkheid om de vorderingen van uw kind(eren) op de voet te volgen middels een app op uw mobiele telefoon.

Binnenkort krijgt u van ons een mail waarin alles staat om op de website, in Myclub de persoonlijke gegevens van uzelf en of van uw kind(eren) te controleren en de privacy instellingen aan te passen. Maar ook hoe u de vorderingen van uzelf en of van uw kinderen op een app kan volgen.

Een ander zeer belangrijke gebeurtenis die aan het einde van het afgelopen seizoen heeft plaats gevonden is het behalen van de licentie Zwem-ABC. Hiermee voldoet ZIOG als eerste vereniging/instelling in Uden aan de eisen van NPZ | NRZ om les te blijven geven in het Zwem-ABC. De uitreiking volgt later dit jaar, hier besteden we nog extra aandacht aan. Het Zwem-ABC bestaat uit drie Nationale Zwemdiploma's: A, B en C. Het Zwem-ABC is inhoudelijk gericht op het jonge kind. De zwemdiploma's A en B zijn waardevolle tussenstapjes, maar wie het zwemdiploma C op zak heeft is een echte vriend van het water geworden. Die kan zich dan goed redden in zwembaden en bij activiteiten in, op en aan het water.

 

Rob de Gier

Voorzitter ZIOG 
 

12 maart 2020
Update Coronavirus Vandaag zijn er nieuwe adviezen gekomen vanuit Reddingsbrigade Nederland, NOC*NSF en vanuit de Koninklijke… Meer >
 

Zwemmen en Corona

09 maart 2020
Zwemmen en Corona Geachte ouder(s)/verzorger(s) Zoals jullie wellicht uit de… Meer >
 
Er blijken problemen te zijn rondom het ontvangen van mails die wij versturen, met name in Hotmail/Live -mailaccounts. Hotmail… Meer >
 
 
 
16-06-2017 Meer >
 
 
Kalender
Geen kalenderitems gevonden
Terug naar boven