Nieuws

Licentie zwem ABC

24 september 2017 door -
www.ziog.nl

 

 

Wij bieden het enige echte Zwem-ABC

 

In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Zwemveiligheidsnorm.

 

Wij hebben echter de Licentie Zwem-ABC en worden elk jaar onafhankelijk getoetst op een groot aantal kwaliteitscriteria door de stichting Nationaal Platform Zwembaden | NRZ.

Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de Nationale Zwemveiligheidsnorm en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

 

Dit geeft je als ouder/verzorger 4 zekerheden:

 

  • Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat je kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zwemonderwijzers volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.
  • Je kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s van het Zwem-ABC. Deze diploma’s voldoen aan de Nationale Zwemveiligheidsnormen. Dit officiële diploma wordt bijvoorbeeld erkend door brandweer, politie en sportopleidingen voor de uitoefening van verschillende beroepen.
  • De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat je kunt bepalen welke aanbieder het beste bij jouw kind past. Tijdens de zwemles wordt je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.
  • Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen.

 

Dus: kies bewust en ga voor zekerheid.

  
  George van der Heijden het oudste lid van ZIOG, niet in leeftijd maar wel in jaren lidmaatschap, is niet langer meer onder… Meer >
 
www.ziog.nl

Proef- en diplomazwemmen

22 oktober 2018
Beste zwemmers, beste ouders,   Op de zondagen 11, 18 en 25 november is het proef- en diplomazwemmen voor de diploma’s A,… Meer >
 
Er blijken problemen te zijn rondom het ontvangen van mails die wij versturen, met name in Hotmail/Live -mailaccounts. Hotmail… Meer >
 

leden nieuws

26 november 2017
We hebben de website en de bijbehorende software inmiddels een aantal maanden in gebruik.  De kinderziektes zijn er nog niet… Meer >
 
 
16-06-2017 Meer >
 
 
 
Terug naar boven